A zárt ajtók mögött is DOLGOZUNK! | Hírös Agrária

A zárt ajtók mögött is DOLGOZUNK!

Tisztelt Partnereink!

A hazánkban megjelent koronavírus (COVID-19) járvány óvintézkedései a Hírös Agrária üzemelésére is hatással vannak, munkatársaink és üzleti partnereink egészségére való tekintettel mi is kénytelenek vagyunk korlátozó intézkedéseket bevezetni – elsősorban a személyforgalomra való tekintettel.

Hétfőtől, március 23-tól a Hírös Agrária kecskeméti és bajai telephelyét ideiglenesen bezárjuk, személyes ügyfélfogadást nem tartunk, de TELEFONON továbbra is ELÉRHETŐEK LESZÜNK. Dolgozunk, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy az Önök munkáját segítsük, csak a személyes találkozást korlátozzuk egészségügyi okokból.

Továbbra is vállaljuk a NAGY TÉTELEK KISZÁLLÍTÁSÁT, természetesen telefonos egyeztetés alapján.

Hasonlóan az elmúlt évekhez, az idén tavasszal is változékonyak az időjárási körülmények, ezért a szántóföldi munkálatok elvégzésének időpontját nehéz meghatározni. A Hírös Agrária mindent megtesz annak érdekében, hogy a mezőgazdasági termeléshez szükséges vetőmagok, műtrágyák és növényvédő szerek hiánytalanul és a megfelelő időben az Önök rendelkezésére álljon.

Termelő partnereink kiszolgálását jelenleg zökkenőmentesen tudjuk biztosítani, raktárainkban a készletek rendelkezésre állnak, és a korlátozások ellenére törekszünk a kiszolgálás zavartalan lebonyolítására.

Most az a legfontosabb, hogy a Termelők MEGKAPJÁK AZ ÁRUT.

Szeretnénk továbbra is stabil pontot jelenteni a termelők számára, még akkor is, ha az intézkedések hatására szembe kell nézzünk egyes logisztikai láncok lassulásával, illetve kapacitásainak esetleges szűkülésével.

Ezért arra kérjük Önt, hogy TELEFONON vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessünk a szükséges termékek (vetőmag, műtrágya, növényvédőszer stb.) átvételéről, illetve kiszállításáról.

A Hírös Agráriánál továbbra is vagyunk, létezünk, dolgozunk, akarunk is dolgozni.

Bízunk abban, hogy együttműködésünkkel közösen segítjük a mezőgazdaság üzemelésének folytonosságát.

Forduljon hozzánk bizalommal!

A telephelyek telefonszámát, illetve szakembereink elérhetőségét itt találja>>