Hírös Agrária nyárlőrinci telephely

Novembertől Nyárlőrincen is várjuk a termelőket!

Kedves Termelő Partnerünk!

Örömmel értesítjük Önt, hogy a nyárlőrinci Harkály Üzletház, 2020. novemberétől a Hírös Agrária Kft. Harkály Telephelyeként működik tovább.

A két cég tovább kívánja vinni mindazt, amiben eddig külön-külön is erős volt. Hiszünk abban, hogy együttműködve egy további, magasabb minőségű kiszolgálást tudunk nyújtani a jövőben minden régi és új – a továbbiakban közös – ügyfelünknek.

A Harkály telephelyen 2020. év végén létrejövő fejlesztések, mind azt a célt szolgálják, hogy modern, szép környezetben, gyors, pontos és szakszerű kiszolgálásban részesülhessenek a mezőgazdasági termelők. 

A nyárlőrinci telephelyünkön – a Harkály Üzletházban – a termesztők számára kialakított teljes áruválaszték – szőlő, gyümölcs és zöldség, hobbi és bio termékek – mellett elérhetővé válik a Hírös Agrária Kft által forgalmazott teljes szántóföldi műtrágya és növényvédőszer kínálat is.

A növényvédelmi szaktanácsadást, szakirányítást, növényvédelmi szerződést továbbra is Dobos István szakmérnöktől lehet igényelni a Hírös Agrária Kft Harkály telephelyén.

A fizetési feltételeket egyénre szabjuk, azt a megrendelés leadásakor mindig egyeztetjük. Az előre fizetés, a készpénzes, bankkártyás, halasztott fizetési módok mellett lehetőség lesz termeltetési konstrukcióban is finanszírozást igényelni.

Legyen kíváncsi! Jöjjön el Nyárlőrincre, tiszteljen meg bennünket vásárlásával a 2021-es évben is!

Nyárlőrinc, 2020. szeptember 21.

Üdvözlettel:

File László
Hírös Agrária Kft ügyvezető


Dobos István
Növényvédelmi szakmérnök, Harkály telepvezető