Hírös Agrária

Nehéz lehet az idei év a magyar gazdáknak: miben tud segíteni a Hírös Agrária?

A 2020-as év több szempontból is próbára tette a magyar gazdákat. Az idén hamarabb jelentek meg a kártevők a földeken, a száraz, sok helyen aszályos tavasz is visszavetette a növényeket a fejlődésben, hogy aztán a kora nyári nagy mennyiségű csapadék zöld utat engedjen a növénybetegségeknek. Ha az időjárás alakulása nem is okozott meglepetést, a koronavírus járvány teljes mértékben előre nem látható következményekkel járt, és a mezőgazdaság számos ágazatát sújtotta. A számos nehézség ellenére a klasszikus kérdés továbbra is ugyanaz maradt. Mit tehetünk a jó termés érdekében? A Hírös Agrária személyre szabott tanácsadással segíti most is a gazdák munkáját.

A Hírös Agrária azért jött létre, hogy támogassa a jó minőségű, egészséges, versenyképes termékek előállítását, valamint a termelők hatékony és eredményes gazdálkodását. Ajánlásainkban mindig a termelő igényeiből indulunk ki, amit azért tehetünk meg, mert egyetlen gyártó vagy fajtatulajdonos felé sem vagyunk elkötelezettek. Független vállalkozásként a termelő számára legmegfelelőbb műtrágya, vetőmag és növényvédőszer kerül kiajánlásra részünkről. Ugyanaz a hatóanyag nálunk több gyártótól is megtalálható készleten, a termelő dönti el hogy kit választ, milyen árkategóriában és hatóanyaggal választ terméket.

Akár személyre szabott gazdasági tervvel is készülhetünk az idényre

Hiszünk a személyes tanácsadás hatékonyságában és a szakmai tudásban. Mivel nincs két teljesen egyforma szántóföld, kizárólag egyéni és személyre szabott tanácsadással lehet kimagasló eredményeket elérni, és maradéktalanul kihasználni a vetőmagban, növényvédőszerben stb. rejlő lehetőségeket. A Hírös Agrária növényvédő szakemberei akár helyszíni szemlével is tudják segíteni a munkáját! Ha kérdése van a helyszíni szemlével kapcsolatosan, keresse kollégáinkat>>

Mi már tervezzük a következő szezont 

Kétségtelen, hogy a gazdák nagy része most a betakarításra koncentrál. Ahol a betakarításig több mint 2 hét várható, ott még megfontolandó egy növényvédőszeres kezelés a kórokozók (növénybetegségek és rovarkártevők) valamelyike vagy együttese ellen. Még nincs késő, érdemes mindenkinek a saját területein a kártevőnépességet felvételezni.

Valljuk, hogy mindannyian jól járunk, ha okosan és előre tervezünk, lehetőségeket teremtünk. Ezért már most érdemes gondolni a következő szezonra.

Aktuális előrendelések a Hírös Agráriánál

Repce vetőmag előrendelések

Gabona vetőmag előrendelések

Műtrágya előrendelések:

  • komplex
  • alap
  • nitrogén

A részletekkel kapcsolatban keresse bizalommal kollégáinkat>>