Hírös Agrária Harkály telep Nyárlőrinc

Január 18-án megnyílt a Hírös Agrária Kft. Harkály telephelye!

Régóta szerettünk volna Nyárlőrincen is telephelyet nyitni, hogy a környékbeli termelőket egyszerűbben kiszolgálhassuk. Már tavaly elkezdődtek a munkálatok. Első lépésként rendbetettük, felújítottuk a nyárlőrinci Harkály telep épületét. A munkának a java része azonban csak ezután jött. Ugyanis nekünk nem az volt a célunk, hogy még egy épületben működjünk, hanem az, hogy a harmadik telephelyünk is ízig-vérig hírösagráriás legyen: amit a termelők megszoktak a kecskeméti és bajai telephelyeken, azt itt is megkapják. Ehhez több dologra is szükség volt. Lássuk sorra mindet!

Hogyan lett a Harkály telep a Hírös Agrária új bázisa?

Mindjárt a legelején a raktárt és a raktárkészletet akartuk rendbe tenni. A folyamatos kiszolgáláshoz és a felmerülő igények kielégítéséhez állandó raktárkészletre van szükség, a gyors kiszolgálásnak pedig alapfeltétele, hogy rend legyen a raktárban. 

Mit tudunk adni raktárról? 

A Hírös Agrária egyik alapelve, hogy a kiszolgálás lehetőleg raktárkészletről történjen. Aki vásárol, az szeretné általában vinni is a terméket, ezzel magunk is így vagyunk. A Harkály telepen folyamatosan töltjük fel a raktárkészletet.

Hírös Agrária Harkály telep raktár

Választék – mint a képen is látható – van, és folyamatosan bővítjük, hogy minél szélesebb termékpalettával álljunk a termelők rendelkezésére a helyszínen. Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy szaktanáccsal segítjük a termelőknek kiválasztani a megfelelő termékeket. Növényvédő szakmérnök kollégánk a nyárlőrinci telephelyen is szívesen segít.

Gyors kiszolgálás: 3 eladó segítségével

Nem csak a raktárban fontos a rend. Az irodába belépve ugyanaz a rendezett látvány, a jól megszervezett munka képe fogadja leendő partnereinket. Három kollégánk azon dolgozik, hogy a vásárlás vagy a rendelés fennakadásmentes legyen, ne kelljen feleslegesen várni, hiszen a termelőnek az egyik legdrágább kincse az idő.

Hírös Agrária Harkály telephely iroda

Kiszállítás: lesz az új telephelyen is?

Igen. A Harkály telepen is igényelhető a megvásárolt termékek kiszállítása. Szigorúan tartjuk magunkat a megbeszélt határidőhöz, a termelő akkor és ott kapja meg az árut, amikor és ahol fel szeretné használni.

kiszállítás

A kiszállítás mindig egyedi megbeszélés alapján történik. Ha nagy mennyiségben vásárol, kérdezze kollégáinkat a kiszállítás mikéntjéről>>

A telephely címe:

Hírös Agrária Harkály telep

6032 Nyárlőrinc, Állami Gazdaság utca 3. szám