kiszállítás

A Hírös Agrária mindhárom telephelye várja a termelőket

Hétfőn, március 8-án életbe lépett a koronavírus-járvány eddigi legszigorúbb zárlata, ezért fontosnak tartjuk közölni, hogy a Hírös Agrária mindhárom telephelye, a kecskeméti, a bajai és a nyárlőrinci Harkály-telep továbbra is nyitva van, és gördülékeny kiszolgálással várja a termelőket.

Hamarosan indul a vetési szezon: érdemes benézni a Hírös Agráriához

Szántóföldi növényeink hozamának maximális kihasználása érdekében nagy a jelentőségük a vetés előtti megalapozó munkáknak, a talajelőkészítésnek. Ennek kapcsán összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot ebben a blogcikkben. Tapasztalataink szerint a szántóföldi növények fejlődése szempontjából különösen felértékelődnek ebben az időszakban a vetéssel kapcsolatos munkálatok, továbbá a termesztési technológia elemeit precízen követő előkészítő, ún. alapozó műveletek.

A szántóföldi növénytermesztésben minden tényező szorosan összefügg a többivel, sok esetben ezért olyan problematikus a megfelelő tápanyag vagy a növényvédőszer kiválasztása. Telephelyeinken növényvédő szakmérnök kollégáink szaktanácsadással segítik a vásárlást. Ezt a korrektség jegyében tesszük, mivel egyetlen cég vagy fajtatulajdonos felé sem vagyunk elkötelezettek. A termelő igényeit, termelési tervét és költségvetését egyaránt figyelembe vesszük, amikor termékeket ajánlunk.

Szaktanácsadását nem csak a telephelyeken lehet igényelni. Munkatársainkkal helyszíni szemlét is lehet egyeztetni, hogy szakmebereink a látottak, tapasztaltak alapján tudjanak minél jobb, hatékonyabb kezelést ajánlani. Miért fektetünk ilyen nagy hangsúlyt a szaktanácsadásra? Mert szakmai tapasztalatunk azt mutatja: sok esetben egy tanács, egy jó ötlet jelentős hozamnövekedést eredményezhet a gazdánál – pedig nem, vagy csak minimálisan kerül többletköltségébe!

Erről részletesebben beszél Schwicker Imre kollégánk ebben a videóban:

Mezőgazdasági inputanyagok raktárról

Termékeink: műtrágyák, növényvédőszerek és vetőmagok a szezonnak megfelelően vásárolhatók raktárról. Átfogó kínálatunkkal és a termelő igényeihez rugalmasan igazodó kiszolgálással (kicsi zsák vagy big-bag, többféle fizetési lehetőség, egyénre szabott fizetési feltételek, kiszállítás lehetősége) olyan pluszokat nyújtunk ügyfeleinknek, amelyekért érdemes velünk üzletet kötni.

Mintha mi lennénk saját vásárlóink

Kiszolgáláskor úgy járunk el, mintha mi magunk lennénk a saját vásárlóink: megfelelő állapotú, minőségű és csomagolású árut adunk ki vásárlóink részére. Nagyobb tételű vásárlás esetén a kiszállítást is megoldjuk az előre egyeztetett időpontra. Ehhez korszerű, a feladatokat ellátni képes eszközparkkal rendelkezünk. Kiszállítás igényelhető már a legfiatalabb, idén megnyitott telephelyünkön is, a nyárlőrinci Hírös Agrária–Harkály telepen.

Amennyiben a kiadott áruval kapcsolatosan mégis minőségi kifogás lépne fel, akkor azt kezeljük, megbeszéljük, intézzük. 

Januártól már három telephelyen várjuk a gazdákat

A hosszú előkészületek után egy álom vált valóra, amikor január 18-án megnyitotta kapuit a Hírös Agrária–Harkály telephely Nyárlőrincen. Ezentúl itt is megtalálnak minket a termelők, széles raktárkészletről vásárolhatnak, és természetesen itt is szaktanácsadással segítjük a döntéshozatalt.

Mi tette szükségessé a harmadik telephely megnyitását? A nyitást tulajdonképpen a helyzet generálta. Úgy éreztük, hogy hűséges vásárlóink megérdemlik, hogy közelebb kerüljünk, hogy minél egyszerűbben és kényelmesebben tudjanak hozzánk benézni. Így tudjuk együtt elérni a céljainkat.
Szakértő tanácsadás és a mezőgazdasági termékek maximális elérhetősége: ezt nyújtja a Hírös Agrária! Legyen Ön is az ügyfelünk>>