A Hírös Agrária idén is megkapta a Bisnode „A” Ezüst tanúsítványt

A Hírös Agrária idén is megkapta a Bisnode „A” Ezüst tanúsítványt

Úgy is mondhatnánk, immár hagyománnyá vált nálunk, hogy megkapjuk a Bisnode „A” tanúsítványt. Büszkeséggel tölt el minket, hogy 2020-ban 3. alkalommal is kiváló hitelképességű vállalkozásnak bizonyultunk, és a nemzetközileg is elismert Bisnode az „A” Ezüst tanúsítvánnyal minősítette a Hírös Agráriát.

Minden termelő tisztában van azzal, hogy a mezőgazdasági inputanyagok (vetőmagok, műtrágyák, növényvédő szerek stb.) piacán széles a választék. Sok esetben fejtörést okoz, honnan szerezzék be a termékeket, hol találják a legelőnyösebb feltételeket, független tanácsadást, ami mindig a termelő érdekeit használja kiindulópontként.

Miért bízhat meg termelőként a Hírös Agráriában?

6 éves működésünk során harmadjára érdemeltük ki a Bisnode „A” tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy a Hírös Agráriával kialakított üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata alacsony. Ezt a magyar piacon jelen lévő vállalkozásoknak csupán 7.44 %-a mondhatja el magáról. Jó érzés, hogy mi is közéjük tartozunk. Bennünk megbízhat!

Ha Ön már járt kecskeméti vagy bajai telephelyünkön, tudja: úgy működünk, hogy amit ígérünk, azt betartjuk. Annak köszönhetjük ügyfélkörünk folyamatos bővülését, hogy rendkívül hitelesek vagyunk a piacon. Az írott szerződéseket, a határidőket pontosan betartjuk, de nagyon sok minden egy kézfogással történik. A mi szakmánkban egyébként is a kézfogás alapjaiban meghatározza az üzlet sikerét. Nálunk az adott szó kötelez.

Hogyan ítélik oda a Bisnode minősítéseket?

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, a cégbíróság bejegyzései, a NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, mérlegadatokat, eredményeket, kimutatásokat, trendeket. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer, például végrehajtási adatokat vagy sajtóhíreket. Ezen összes információk alapján komplex kép alakul ki a vállalkozásról, és ennek megfelelően lehetővé válik a besorolás.

És ez még nem minden! Mivel a Bisnode minősítés nemcsak a cég jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné egy vállalkozás, előrevetíti, hogy a Hírös Agrária a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Persze ez nem jelenti azt, hogy mostantól hátradőlhetünk, és élvezhetjük a munkánk gyümölcsét. Továbbra is ugyanolyan energiával és kitartással kell dolgozzunk, hogy ezt a szintet fenntartsuk, és jövőre is kiérdemeljük az Önök bizalmát… és egy újabb Bisnode tanúsítványt!😊

Nézzen be Ön is a Hírös Agrária kecskeméti vagy bajai telephelyére>>