A Hírös Agrária Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezik. Mit is jelent ez?

Most már tanúsítványunk is van róla, hogy a hazai elit cégek közé tartozunk! És ezt a tanúsítványt nem mi adtuk saját magunknak, hanem egy nemzetközileg elismert minősítő rendszer. Vagyis röviden: megbízhatóságunk tényként kezelhető.

Büszkék vagyunk rá, hogy megszereztük a Bisnode Tanúsítványt, és ezáltal igazolni tudjuk pénzügyi stabilitásunkat, megbízhatóságunkat és azt, hogy nyugodt szívvel lehet számítani ránk. Bisnode „A” tanúsítványra a magyar piacon csupán a vállalkozások 7,44%-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent.

„A” – Creditworthy, vagyis hitelképes. Garancia arra, hogy pénzügyi partnere megbízható. A bizalom mára kulcsfontosságúvá vált az üzleti életben. Tudta, hogy a magánnyomozók ma már elsősorban nem a házastársi hűtlenséget kell lefüleljék, hanem megbizatásaik többsége arról szól, hogy egy cég anyagi helyzetét és hitelképességét feltérképezzék? Nos, erre a mi esetünkben semmi szükség nem lesz, Bisnode Tanúsítványunk ugyanis azonnali választ ad leendő üzleti partnereinknek az őket foglalkoztató legfontosabb kérdésekre.

 

Miért hiszünk a Bisnode Tanúsítványnak?

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.

A Bisnode egy objektív mérce. Ha egy szolgáltatást vagy egy terméket keresünk, remek referencia, ha a cég rendelkezik a Bisnode tanúsítvánnyal. Ha egy cég pénzügyei rendezettek, akkor lehet rá alapozni, nem fog hirtelen eltűnni a piacról. Aki megszerezte a tanúsítványt, az garantáltan nem adósa senkinek, nem áll felszámolás alatt, beszállítóit és alkalmazottait rendesen fizeti.

A Bisnode által adott besorolások alapja szigorúan szakmai: erre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet – mert nemzetközileg elismert, objektív kritériumokon múlik.

Nagy megtiszteltetés számunkra ez az elismerés, amellyel nem sok hazai cég büszkélkedhet.  A Bisnode objektív cégminősítése azt jelzi az Ön számára, hogy a velünk kialakított üzleti kapcsolatok gyakorlatilag kockázatmentesek.

Miután ezáltal is meggyőződhetett arról, hogy nálunk a jó helyen jár, forduljon hozzánk bizalommal a hatékony növénytermesztés és az eredményes gazdálkodás terén!

Scroll to Top