Nem titok: minden termelő jó kukorica vetőmagot akar jó pénzért

Indul a Dekalb kukorica vetőmag elővásárlási akciója!

Kukorica vetőmagot vásárolni ősszel? Év vége felé közeledve, amikor már elérhető közelségbe kerül a téli (viszonylag) nyugalmas időszak, a termelők számára fejtörést okozhat egy nagyszabású előszezoni ajánlat. Bár a kukorica vetéséig még hónapok vannak hátra, a Dekalb, a magyar kukoricavetőmag-piac egyik legnagyobb szereplője, elővásárlási akcióval rukkolt elő.

Megéri kukorica vetőmagot venni ősszel?

Csak elsőre tűnik furcsának az őszi kukorica vetőmag vásárlás. A Dekalb ugyanis nem véletlenül indította el az akciót:

  • A termelő előnyösen, jobb áron jut hozzá a vetőmaghoz.
  • Az évnek abban az időszakában jön az ajánlat, amikor megkapta a pénzt a terményért, tehát anyagi keret is lenne rá.
  • Ha most vásárol, az még az idei költségvetésbe számítódik, költségszámlát kap rá, ami adózási szempontból nagyon kedvezővé teszi a döntést.
  • A vetőmagok piacán mindig résen kell lenni, mert minden évben a legnépszerűbb termékek (a minőségi vetőmagok) fogynak ki a leghamarabb. Akár az is előfordulhat, hogy tavaszra pont az a fajta fogy el, amit meg szeretne vásárolni, és be kell érje valami mással. Ez sem elhanyagolható szempont, ezt is figyelembe kell venni a döntés meghozatalakor.

Lássuk az akciót!

Az akció 15 hibrid kukorica vetőmagra vonatkozik (ezek között 5 új termék is szerepel). A szuperkorai értékesítési szezonban, ami 2019. november 19-ig tart, a termelők a szezonárhoz képest 5000 Ft-tal olcsóbban vásárolhatják meg a vetőmagot. Ezt követi a még mindig kedvezményes korai értékesítési szezon, ami 2020. ianuár 20-ig tart, és 2000 Ft kedvezmént jelent a termelők részére. 

Nem titok: minden termelő jó kukorica vetőmagot akar jó pénzért

Ebben tudunk Önnek segíteni. Az akcióban szereplő vetőmagok mind magas minőségű, magas terméshozamú, népszerű vetőmagok. Most olyan áron vásárolhatja meg, aminél jobbat már biztosan nem fog találni sem ebben az évben, sem a következőben.

A vásárolt termékekre most is érvényes, hogy díjmentesen kiszállítjuk Önnek, így ezt a gondot is levesszük a válláról. Ha nincs raktározási lehetősége, az sem jelent problémát: mi díjmentesen raktározzuk Önnek a felhasználásig.
Kérdése van a Dekalb kukorica vetőmag elővásárlási akciójával kapcsolatban? Kérdezze kollégáinkat>>

Scroll to Top