Címlapon a… Hírös Agrária!

Távol állunk attól, hogy celebek legyünk, mégis címlapra kerültünk:) A Cégvezetői Magazin márciusi számának a címlapján mosolygunk – méghozzá okkal! Aki jobban megnézi a képet, felfedezheti kis polcunkat okleveleinkkel és relikviáinkkal, ezek a céges büszkeségeink. Komoly kihívás egy céget a semmiből felépíteni, és sikerre vinni. A Cégvezetői Magazin arra volt kíváncsi, hogy minek köszönhetjük a sikerünket.

Hogyan került címlapra a Hírös Agrária?

A történet egy évvel ezelőtt kezdődött. A Hírös Agrária 3 éves volt akkor, és 4-en a cégből részt vettünk egy értékesítési tréningen. Mivel meghozta a hozzá fűzött reményeket, sorra következtek a képzések. És a számok magukért beszéltek. Nem volt többé kérdés, folyamatosan kell képezzük magunkat tovább. Mert aki megszerez egy diplomát, és holnap abbahagyja a tanulást, az holnapután tájékozatlannak számít.

Ez volt az első nagy tanulság, amire rájöttünk a cégünk építése során. Ahhoz, hogy a vállalkozásunkat fejleszteni tudjuk, hogy egyáltalán versenyképesek legyünk, mindehhez folyamatosan tanulnunk kell.

A másik alapvető dolog a folyamatos tanulás mellett az, hogy hűek legyünk saját magunkhoz. Erről is szó esik az interjúban: minket az adott szó kötelez. Kiemelkedő a szállítási pontosságunk, az ügyfelekkel való bánásmódunk. Nálunk az ügyfél nem egy sor az Excel-táblázatban, hanem értékes személy, akivel személyes kapcsolatot ápolunk. Ez a szakma egyébként is nagyon híres arról, hogy egy kézfogás alapjaiban meghatározza az üzletnek a sikerét.

Nagyon sok olyan ember él a környezetünkben, akiknél szintén ugyanezek a hagyományos értékek vannak jelen. A mai világban ez kihalófélben lévő műfaj. De mi ragaszkodunk ehhez, és nyilvánvaló, hogy vidéken még működik.

Valójában ez a Hírös Agrária titka: abszolút úgy működünk, hogy amit ígérünk, azt betartjuk. Amit mondunk, azt kötelező a kollegáinknak betartaniuk. Betartjuk persze az írott szerződéseinket is, de nagyon-nagyon sok minden egy kézfogással történik. Annak is köszönhető a folyamatosan bővülő ügyfélkörünk, hogy rendkívül hitelesek vagyunk a piacon.

Nagyon-nagyon büszkék vagyunk a kollégáinkra, az elért eredményekre, arra, hogy sok támogatást és segítséget kapunk tőlük. Jó csapatunk van, így lehetőségünk van fejlődni. Mindenkit csak arra tudunk biztatni, bármilyen vállalkozást is visz, hogy képezze magát. Mert ez a jövő útja. Ha pedig valaki azt gondolná, hogy Magyarországon nem lehet sikerre vinni egy kisvállalkozást, az téved.

Ön járt már a Hírös Agrária kecskeméti vagy bajai telephelyén? Műtrágya-, vetőmag- és növényvédőszer-kereskedelemmel foglalkozunk. Elsősorban mezőgazdasági őstermelőket szolgálunk ki a közvetlen környezetünkben. Érdemes benézni hozzánk>>

Scroll to Top