Április 17-től változnak a belépési szabályok a Hírös Agráriánál

Április 17-től változnak a belépési szabályok a Hírös Agráriánál

Tisztelt Partnereink!

Az egészségügyi szabályok szigorú betartása mellett április 17-én pénteken ismét megnyitjuk a bajai és kecskeméti telephelyünket. Amikor három héttel ezelőtt bezártuk a telephelyeket, és csak telefonos egyeztetés útján lehetett velünk kapcsolatba lépni, azt ígértük, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a termelők ellátása és ebből kifolyólag a mezőgazdasági munka minél zökkenőmentesebb legyen. Örömmel jelentjük, hogy a Hírös Agrária két telephelye felkészült arra, hogy a speciális higiéniai követelményeknek eleget téve biztonságosan tudja nem csak kiszolgálni, de fogadni is az ügyfeleit.

Higiéniás intézkedések a Hírös Agrária telephelyein

Szeretnénk megosztani Önökkel, hogy milyen változásokra számíthatnak, ha felkeresnek bennünket. Minden változást az Önök és munkatársaink egészségének érdekében vezettünk be.

  • Az ügyfelek fogadását szolgáló helyiségben plexifalakat szereltünk fel., hogy ezzel is csökkentsük a fertőzés kockázatát.
  • A bejáratnál kézfertőtlenítőt helyeztünk el, kérjük ennek használatát!
  • A szerződéskötéshez kijelölt helyen a tollat fertőtlenítjük minden használat után. Itt is lehetőség van a kézfertőtlenítésre.
  • Munkatársaink maszkban fogadják az ügyfeleket.
  • Az ajtókat rendszeresen tisztítjuk, különösen a kilincseket.
  • Ahogy eddig is, mindkét telephelyünkön bankkártyával is lehet fizetni. A bankkártya-terminált rendszeresen fertőtlenítjük.

Jelen helyzetben az összefogás és az egymásra való odafigyelés különösen fontos, legyünk szolidárisak egymással!

Munkatásaink minden nap fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy Önöknek elegendő áru álljon rendelkezésre. Fő célunk, hogy a mezőgazdasági termeléshez szükséges vetőmagok, műtrágyák és növényvédő szerek hiánytalanul és a megfelelő időben az Önök rendelkezésére álljanak. 

Az is fontos számunkra, hogy az Önök munkáját minden szempontból könnyebbé tegyük, ezért is készítettük fel irodánkat, hogy a jelenlegi helyzetben is alkalmas és egészségügyi szempontból biztonságos legyen ügyfelek fogadására.

A megnövekedett forgalom mind minket, mind beszállító partnereinket komoly kihívás elé állít, amelynek a lehetőségekhez mérten igyekszünk megfelelni. 

Vállaljuk a nagy tételek kiszállítását, hogy a termékeket pont akkor kapják meg partnereink, amikor fel akarják használni.

Szaktanácsadás a Hírös Agráriánál

Ahogy azt eddig is megszokhatták, szakembereink ingyenes tanácsadással segítik a megfelelő termékek kiválasztását. Nem vagyunk elkötelezve egyetlen márka, fajtatulajdonos felé sem, objektív szempontok alapján kerülnek kiajánlásra a termékeink.

Forduljon hozzánk bizalommal! A telephelyeink elérhetőségeit megtalálják itt>>