Megnyílt a Hírös Agrária negyedik telephelye Csongrádon

Megnyílt a Hírös Agrária negyedik telephelye Csongrádon

A Hírös Agrária számára nagyon jól indult a 2022-es év, megnyitottuk ugyanis a negyedik telephelyünket Csongrádon, a Tanya utca 905/A sz. alatt (a Szeszfőzde mellett)!

Januártól már négy telephelyen (Kecskeméten, Baján, Nyárlőrincen és Csongrádon) foglalkozunk a növénytermesztéshez szükséges műtrágya, vetőmag, növényvédő szer értékesítésével. Felkészült kollégáink segítenek kiválasztani az igényeknek leginkább megfelelő, ár-érték arányban is legjobb termékeket. 

Emellett növényvédelmi szaktanácsadás igénybevételére is van lehetőség, Nagy József növényvédő szakmérnök kollégánktól lehet igényelni. Vényköteles, I. és II. forgalmi kategóriába tartozó növényvédő szereket is forgalmazunk, ehhez szakmérnökünkkel szerződést tudnak kötni a termelők. A szerződés alapján receptet kapnak, amivel a telephelyen helyben, azonnal meg tudják vásárolni a hatásos és megfelelő növényvédő szert.

Csongrádi telephelyünkön a szántóföldi műtrágya, növényvédő szer és az évszaknak megfelelő vetőmag teljes áruválasztéka mellett elérhető a termesztők számára a Hírös Agrária Kft. által forgalmazott szőlő, gyümölcs és zöldség, hobbi és bio termékek köre is.

Azonnal vihető, minőségi termékek kis és nagy kiszerelésben, szántóföldi és kertészeti felhasználásra. 

Széles választékkal várjuk:

  • komplex és mono műtrágyák
  • szántóföldi vetőmagok
  • növényvédő szerek 
  • lombtrágyák

A fizetési feltételeket egyénre szabjuk, azt a megrendelés leadásakor mindig egyeztetjük. Az előre fizetés, a készpénzes, bankkártyás, halasztott fizetési módok mellett lehetőség lesz termeltetési konstrukcióban is finanszírozást igényelni.

Új fejezet indul a Hírös Agrária történetében?

Igen is, meg nem is. Maradunk a régi értékeinknél: szeretnénk olyan magas szakértelmű, összetartó csapatot építeni, ami a többi telephelyünkön sikerült, mert tudjuk, hogy ez a siker kulcsa. Hiszünk a korrektségben, az adott szó jelentőségében, a felelősségvállalásban.

Munkánkat szeretettel, hivatásként végezzük. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkatársaink a lehető leghatékonyabban láthassák el feladataikat.

Szeretettel várjuk Önt is a 6640 Csongrád, Tanya 905/A sz. (a Szeszfőzde mellett) alatti telephelyünkön!

Legyen kíváncsi! Jöjjön el Csongrádra, tiszteljen meg bennünket vásárlásával!

Nagy József növényvédő szakmérnök, értékesítő, telepvezető 
tel: +36-30-126-1844
e-mail: nagy.jozsef@hirosagraria.hu

Varga Árpádné számlázó, pénztáros
tel: +36-30-126-1845
e-mail: vargane.szilvi@hirosagraria.hu