Megnyílt a Hírös Agrária mélykúti telephelye

Megnyílt a Hírös Agrária mélykúti telephelye!

Gőzerővel készültünk rá, és ebben a hónapban meg is nyitottuk legújabb – sorban az ötödik – telephelyünket Mélykúton. Így Baja, Kecskemét, Nyárlőrinc és Csongrád mellett már Mélykúton is raktárról érhetőek el a Hírös Agrária által forgalmazott termékek: műtrágyák, növényvédő szerek, szezon szerinti vetőmagok és egyéb, a szántóföldi növénytermesztéshez nélkülözhetetlen inputanyagok.

Teljes körű kiszolgálás az új Hírös Agrária telephelyen is

A Hírös Agrária igyekszik teljes körűen kiszolgálni partnereit, ezért a termékek tárolására inputanyagraktárat létesítettünk. A raktárkészlet pótlása folyamatos.

Mélykúton is forgalmazunk I. és II. forgalmi kategóriájú növényvédő szereket, ehhez Kispál István növényvédő szakmérnökünkkel szerződést tudnak kötni a termelők, a szerződés alapján receptet kapnak, amivel azonnal meg lehet vásárolni a hatásos és megfelelő növényvédő szert.

Szintén raktárról, azonnal vásárolható a műtrágya és a vetőmag, olyan kiszerelésben, ami a termelő gépparkjához igazított (kicsi zsák, big-bag). Nagy tételek esetén vállaljuk a vásárolt termékek kiszállítását is, a kiszállítás teljes mértékben rugalmas, igazodunk a partnerünk kéréséhez. Munkánk célja az, hogy megkönnyítsük vásárlóink munkáját, akár azzal, hogy kiszállítjuk a termékeket, akár azzal, hogy helyszíni szemlével egybekötve a saját földjén adunk szakmai tanácsokat, egyeztetjük a tapasztalatokat.

A telephely elérhetőségei

Cím: 6449 Mélykút, Tópart 26/B

E-mail: kispal.istvan@hirosagraria.hu

Telefon: 06/70-331-3492

A telephely nyitva tartása a szántóföldi munkák ritmusához igazodik.

Nyitvatartás:

Március-június, szeptember-október

Hétfő-péntek: 7.30–14.00

Szombat-vasárnap: zárva

November-február, július-augusztus

Hétfő-péntek: 7.30–13.00

Szombat-vasárnap: zárva

Miért érdemes benézni mélykúti telephelyünkre?

Megkönnyítjük a  mezőgazdasági növénytermesztéshez szükséges alapanyagok beszerzését! Munkatársaink nélkülözhetetlen szakmai tudása és tapasztalata, valamint a vásárlók érdekeinek legmesszemenőbb figyelembevétele a két legfontosabb tényező, amivel segíteni tudjuk partnereink munkáját. A Hírös Agrária független vállalkozás, egyetlen gyártó vagy fajtatulajdonos felé sem vagyunk elkötelezve, ezért minden esetben a termelő számára legmegfelelőbb műtrágya, vetőmag és növényvédő szer kerül kiajánlásra részünkről.

Kiemelt célunk, hogy új telephelyünkön is rászolgáljunk a vásárlóink belénk fektetett, megtisztelő bizalmára! Várjuk Önt is, nézzen be hozzánk!