A Hírös Agrária harmadszor is megkapta a Bisnode „A” Tanúsítványt

A Hírös Agrária harmadszor is megkapta a Bisnode „A” Tanúsítványt

Nem kis büszkeség ért minket az utóbbi napokban: idén harmadik alkalommal ismét bekerültük Magyarország elit cégei közé, és megkaptuk a Bisnode Tanúsítványt. Külön öröm, hogy most először kaptunk „Gold” („Arany”) minősítést! A Hírös Agrária fejlődni tudott 2020-ban, egy olyan évben, ami számos vállalkozásnak megpecsételte a sorsát. Ennek kapcsán elgondolkodtunk azon, hogy mitől is jó egy cég, mi kell ahhoz, hogy stabilan tudjon fejlődni még kedvezőtlen gazdasági körülmények között is.

Mitől jó egy cég? A Hírös Agrária példája

Mindannyian tudjuk, hogy vannak jó, kevésbé jó és rossz cégek. De mit is jelent a jó, kinek számára jó a vállalkozás? A tulajdonos, a vezetők, a munkatársak?

Mi úgy gondoljuk, két fontos mutató van. Az első objektív, hiszen számokkal kifejezhető: a nyereség. A második tényező nehezebben megfogalmazható, de nem kevésbé fontos. A munkatársak elégedettségéről van szó, arról hogy szeretik a munkájukat, jól érzik magukat a munkahelyükön, és ez tükröződik a teljesítményükön is.

Ez a két tényező összefügg, de nem feltétlenül társul. Láttunk már olyan céget, ahol hatalmas volt a nyereség, de a munkatársak minden reggel rosszkedvűen mentek be. Mint ahogy olyan céggel is találkoztunk, amelyikben baráti, jó hangulat uralkodott, de a nyereség valahol elveszett. A kérdés az, hogy ezek a cégek mennyire fenntarthatóak, tudnak-e fejlődni hosszú távon, átvészelik-e a válságos periódusokat.

Mi azt tapasztaltuk, hogy az igazán jó cégeknél elkötelezett, jókedvű emberek dolgoznak hatékonyan, és az nyereségessé teszi a vállalkozást. Csapatunk tagjai korrekt, szorgalmas, becsületes, felelősségvállaló emberek. Munkánkat szeretettel, hivatásként végezzük. Örömmel jövünk be reggelente, mert tudjuk, hogy közösen értéket teremtünk. 

Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A pénzügyi stabilitás legelterjedtebb fokmérője a Bisnode Tanúsítvány

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte elterjedtek és ismertek. Egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján dolgoznak. A minősítéseket összetett statisztikai háttérrel készítik (felhasználják az Igazságügyi  Minisztérium adatait, a cégbíróság bejegyzéseit, a NAV és más hatóságok adatait stb.), és az elmúlt 110 évben sokat tettek azért, hogy a Bisnode Tanúsítvány ne egyszerű elismerés, hanem kitüntetés legyen.

A Bisnode Tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.  

Az „A” tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent, azt jelzi, hogy a Hírös Agráriával az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony, megbízható, komoly üzleti partnerek vagyunk.

Vevői, szállítói, banki, hatósági kapcsolataink rendezettek. Saját fizetési morálunk kitűnő. Csak olyan kötelezettséget vállalunk be, amit teljesíteni is tudunk.

Vidéki neveltetésünknek köszönhetően még hiszünk a kézfogás erejében, az adott szó jelentőségében, ugyanakkor az írott szerződéseket is betartjuk. 
Vetőmagot, műtrágyát, növényvédőszert keres? Nézzen be Ön is kecskeméti, baja vagy nyárlőrinci telephelyünkre, ahol kollégáink szaktanácsadással tudják segíteni a munkáját>>