Elköltözött a Hírös Agrária kecskeméti telephelye

Elköltözött a Hírös Agrária kecskeméti telephelye! Mutatjuk, milyen az új:)

Az augusztusi hónap a Hírös Agrária számára elég mozgalmasan alakult, ugyanis kecskeméti telephelyünket elköltöztettük. Ezentúl a Szent László körút 17. szám alatt várjuk Önt ugyanazzal a szakszerű kiszolgálással és szaktanácsadással, de nagyobb készletekkel és választékkal! 

Miért költözött el a Hírös Agrária?

Sokan kérdezték, hogy miért költöztünk el. Ezért gondoltuk, hogy beszámolunk arról, mit és miért dolgoztunk az utóbbi hónapokban. Köztudott rólunk, hogy műtrágya és növényvédőszer ajánlásainkban mindig az adott helyzethez igazodunk, a termelő hatékony és eredményes gazdálkodását tartjuk elsődleges célnak. Vagyis nem egy bizonyos gyártó termékét akarjuk rásózni: a Hírös Agárira független gazdabolt, amelyik nincs elkötelezve egyetlen gyártó vagy fajtatulajdonos felé sem. Ezért is tudjuk a termelő számára legmegfelelőbb műtrágyát, vetőmagot és növényvédő szert kiajánlani.
A korrekt ajánlaton túl fontosnak tartjuk azt is, hogy a termelő lehetőleg raktárról kapja a kiválasztott terméket. Vagyis rögtön viheti is azt, amire szüksége van, nem kell várnia addig, amíg megrendeljük és kiszállítják. Aki szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik, tudja, mekkora jelentősége van az azonnali beavatkozásnak, sok esetben a termés nagyságát is befolyásolja az időben jött segítség.

Nagy raktárkészlethez nagy raktár kell

Ez a banális igazság a fő oka a költözésünknek: ha raktárkészletről akarjuk kiszolgálni a termelőket, és valóban azt a terméket akarjuk számára biztosítani, ami a legideálisabb, nos, ahhoz nagy raktárra van szükség.
Régi ügyfeleink tudják, hogy a megvásárolt áru kiszállítását is ránk lehet bízni: a kiszállítás időpontjáig természetesen mi raktározzuk. Ez különösen akkor jön jól, amikor kedvezőbb áron lehet bevásárolni egy bizonyos termékből, és a gazdának jól jön, ha mi raktározzuk a terméket a felhasználásig. Ez újabb ok a nagyobb raktár mellett.

Új helyünkön végre berendezkedtünk

A végleges forma ugyan még alakul, de már jól használható, a telephely 100%-on működik! Bár a régi telephelyünk is nagy volt, frekventált volt, szerettük is, de ez az új sokkal praktikusabb, és már most a szívünkhöz nőtt.

És… bővül a kínálat!

Kizárólag neves beszállítókkal folynak egyeztetések a kínálatunk bővítésére. Már vannak olyan új partnerek, ahol jelenleg a termékek feldolgozása zajlik. 

Nézzen be Ön is a Hírös Agráriához Kecskeméten (még egyszer: Szent László krt. 17.) vagy Baján>>

Scroll to Top